ŠOK: Ovako pevačica zaista izgleda! (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Jan.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Ovako pevačica zaista izgleda! (FOTO)

Ceo život je krila lice...

Foto: YouTube/screenshot/Kesha

  Američka pevačica Keša vratila se prošle godine na  bitke sa bivšim producentom koji ju je seksualno zlostavljao.

Tokom suđenja, pevačici je bilo ZABRANJENO da snima novu muziku koju ne producira upravo njen napadač Lukaš Gotvald i prošla je kroz težak period.

Međutim, odlučila je da se vrati jača i s više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samopouzdanja, pa je u otkrila da je godinama šminkom krila pravi pigment lica i na Instagram profilu objavila sliku gde se vidi kako joj je koža zapravo prekrivena pegicama.

Suze na bini! (FOTO)

"Moja novogodišnja odluka je da volim sebe, kakva jesam, sa svim nesavršenostima. I da pustim da moje pege žive", napisala je Keša i mi je potpuno podržavamo!

Keša i Dr Luk - šta se desilo

Kad shvatiš da pevačica ZNA da peva! (VIDEO)

View this post on Instagram

this year my resolution is to love myself... just as I am, all fucked up and imperfect and whatever else. And to let my freckles liiiiiiiive

A post shared by Kesha (@iiswhoiis) on Jan 15, 2019 at 12:15pm PST

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Jedna od najlepših žena na svetu pokazala lice bez trunke šminke FOTO

Izvor: B92, 21.Jan.2019, 09:37

Latino diva Dženifer Lopez objavila je fotografiju bez šminke...49-godišnja pevačica obradovala je svoje pratioce na Instagramu fotografijom bez trunke šminke...Džej Lo koja već godinama izgleda perfektno i deluje kao da ne stari dokazala je zašto važi za jednu od najlepših žena na svetu...Ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.