Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL ZA SKANDALOM: Tajger Vuds ponovo uhapšen (VIDEO)

Slavni golfer Tajger Vuds je pre nekoliko dana pronađen kako spava u oštećenom automobilu sa upaljenim motorom, a zatim je i uhapšen.

Policija je objavila snimak iz stanice.
Uhapšen je, a u stanici nije mogao da odgovara. Testiranjem je utvrđeno da nije konzumirao alkohol, ali nije mogao da hoda po pravoj liniji, pa je priveden zbog vožnje pod dejstvom opijata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: YouTube/ Associated Press)
Vuds je izjavio da razlog hapšenja nije konzumiranje velike količine alkohola, već neočekivana reakcija na lekove posle operacije leđa.
Vuds ne igra golf zbog povrede leđa, a poslednju pobedu je ostvario 2013. godine.
The post SKANDAL ZA SKANDALOM: Tajger Vuds ponovo uhapšen (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.