Potvrđeno – vraća se kultni „Seks i grad“

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2021, 07:26

Potvrđeno – vraća se kultni „Seks i grad“

Američka serija „Seks i grad“ dobija još jednu sezonu, a produkcija je uz predstavljanje trejlera odlučila da otkrije još nekoliko detalja o novim epizodama.
 Foto: YouTube/printscreen
U novim epizodama pojaviće se Sara Džesika Parker, Sitnija Nikson i Kristin Dejvis, ali bez Kim Katral koja je tumačila legendarnu Samantu Džouns. Producenti su otkrili kako nova sezona donosi 10 novih epizoda, a svaka će trajati po pola sata.
Novo razdoblje je nazvano „And >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << just like that…“, a glumice su na svojim društvenim mrežama već podelile kratku najavu za nove epizode.
 
 
 


 
 
View this post on Instagram

 
 
 
 

 
 

 
 
 


 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Iz produkcije su najavili da će ova sezona pratiti život tri 50-godišnje žene u Njujorku i njihove veze, prijateljstva i karijere.
Чланак Potvrđeno – vraća se kultni „Seks i grad“ се појављује прво на .

The post Potvrđeno – vraća se kultni „Seks i grad“ appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.