Posle DEVETOG KRUGA PAKLA Luna Đogani LUDA U LJUBAVI! (video)

Izvor: Story, 12.Nov.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle DEVETOG KRUGA PAKLA Luna Đogani LUDA U LJUBAVI! (video)

Posle spota za pesmu “Deveti Krug” koja je odlično prihvaćena kod publike, Luna Đogani ćerka Anebele Bukve i Gagija Đoganija objavila je spot za svoju drugu pesmu pod nazivom “U ljubavi luda”. Za  nešto više od sat vremena od apdejtovanja na Youtube, Lunina nova pesma, koju su njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekivali, zaradila je više ... The post Posle DEVETOG KRUGA PAKLA Luna Đogani LUDA U LJUBAVI! (video) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Premijera: Ovo je “Avantura” grupe Hurricane! (video)

Izvor: Story, 12.Nov.2019

Grupa Hurricane danas, ovog 12. novembra, je predstavila novi singl. U pitanju je pesma Avantura, a spot za ovu pesmu Ksenija, Sanja i Ivana snimile su na Karibima. Nakon velikog uspeha pesme Favorito danas je izašla i Avantura, a devojke kažu da spremaju još hitova za svoju publiku. The post...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.