Pogledajte psa koji jede rukama i pravi tortu!

Izvor: Blic, 03.Apr.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte psa koji "jede rukama" i pravi tortu!

Na internet stranici "YouTube", postoji nekoliko video snimaka, na kojima zlatni retriver, Džindžer, uz pomoć ruku svoje gazdarice, doručkuje, pravi tortu, i jede kineskim štapićima.

Maštoviti vlasnici preslatkog zlatnog retrivera, Džindžer, napravili su nekoliko duhovitih video snimaka sa svojom kerušom, koja je vrlo brzo postala velika atrakcija na internetu.

Na ovom snimku pogledajte kako Džindžer doručkuje, uz klavirsku pratnju, i "jede rukama".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Još jedna ideja vlasnika preslatkog psa, bila je da snime kuvarsku emisiju, u kojoj će Džindžer spremiti čokoladnu tortu sa jagodama. Iako je pas, Džindžer nije lizala činije...

Među ostalim simpatičnim snimcima, našao se i onaj na kome Džindžer jede vasabi, pikantno kinesko jelo, i to sa kineskim štapićima, a na kraju otvara i kolačić sudbine, na kome je pisalo "Usrećićeš mnoge".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte psa koji "jede rukama" i pravi tortu!

Izvor: S media, 03.Apr.2011

Na internet stranici "YouTube", postoji nekoliko video snimaka, na kojima zlatni retriver, Džindžer, uz pomoć ruku svoje gazdarice, doručkuje, pravi tortu, i jede kineskim štapićima. ..Maštoviti vlasnici preslatkog zlatnog retrivera, Džindžer, napravili su nekoliko duhovitih video snimaka sa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.