Pogledajte kako je majka pala na Avganistan

Izvor: Mondo, 14.Apr.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je "majka" pala na Avganistan

Američke snage u Avganistanu objavile su snimak vazdušnog udara bombom GBU-43/B, razorne ubojite moći, koja se naziva "majkom svih bombi" (MOAB), na tunele i pećine "Islamske države" u Avganistanu.

Foto: Printscreen/YouTube

  Na snimku se vidi razarajuća moć najveće ne-nuklearne bombe na svetu, koje su SAD po prvi put juče upotrebile u borbama.

SAD bacile "majku svih bombi" na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Avganistan!

Bomba je bačena iz aviona tip MC-130, a na snimku se vidi veliki oblak u obliku pečurke kako se uzdiže iznad mesta koje je pogođeno.

U napadu je, kako je saopštilo avganistansko ministarstvo odbrane, ubijeno više od 36 terorista "Islamske države", dok nema povređenih ni poginulih civilnih žrtava.

MAMA svih bombi je Amerikanka, ali TATA JE RUS

Bomba je pogodila istočni deo Avganistana, provinciju Nangarar.

POGLEDAJTE:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.