Pogledajte: Ovca sa naopakom glavom pokrenula debatu na internetu

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Ovca sa naopakom glavom pokrenula debatu na internetu

Alen Meknamara iz Midlsbroa u Engleskoj snimio je ovcu sa glavom izokrenutom ka prednjim nogama.

Video snimak, koji je na “Jutjubu” pogledalo više od 15.000 ljudi, pokrenuo je debatu na internetu da li je pravi ili namešten. Meknamara tvrdi da je snimak pravi, a nakon što je pokrenuta rasprava postavio je i fotografije na internetu da prikaže ovcu sa više detalja.

On je na svojoj “Jutjub” stranici napisao da je ovca, nazvana Teri, možda rođena sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izokrenutom kičmom, da ju je obišao veterinar i da životinja nema bolova.

Meknamara je naveo da Teri živi na farmi jednog njegovog prijatelja i da je njen deformitet ne ometa u normalnom životu ovce. Ona jede, spava i radi sve što rade njene koleginice, navodi se uz snimak.





Da li je snimak pravi ili lažni, prosudite sami:

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio Deca izabrala majci novog muža preko interneta


Pogledaj vesti o: Jutjub,   Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.