Pauk pojeo zmiju za doručak (VIDEO)

Izvor: B92, 25.Apr.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauk pojeo zmiju za doručak (VIDEO)

Ako vas hvata jeza od pauka, snimak koji je jedan Australijanac nedavno postavio na "Jutjub" će vas zaprepastiti. Reč je o snimku na kojem se može videti džinovski pauk kako proždire šumsku zmiju, i to ne malu.

Snimak je naravno, napravljen u Australiji, zemlji poznatoj po velikom broju otrovnih insekata i reptila. Nemilosrdnu borbu pauka i zmije snimio je Ant Hedli u dvorištu svog prijatelja u Kernsu, u državi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kvinslend.

"Scena je bila zaista neverovatna. S vremena na vreme, zmija bi napadala pauka, a on bi se tada povlačio natrag u mrežu. Kladio bih se na zmiju, s obzirom na njenu veličinu, ali je pauk ipak izašao kao pobednik", kazao je Hedli listu "Kerns post".

Ovo mučenje trajalo je više od sat vremena. Iscrpljena zmija, koja je bila dugačka oko pola metra, na kraju je podlegla otrovu i predala se.

"Mogli ste da vidite kako pauk žvaće zmiju, bilo je jezivo", kazao je Hedli.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.