Opasna igra beogradskih tinejdžera (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jul.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasna igra beogradskih tinejdžera (VIDEO)

Na YouTube dokumentovana nimalo naivna igra tinejdžera, skaču sa mosta u Savu. Ne radite ovo nikako!

Foto: screenshot/YouTube

Poslednjih dana na YouTube pojavljuju se snimci tinejdžera koji skaču sa Starog savskog mosta u Savu.

Drugari snimaju ovaj "podvig", kako bi sve to postavili na Facebook i druge društvene mreže. Kako se može videti na snimcima, na mostu nema policije ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nekog drugog službenog lica spreči ovu opasnu igru, javljaju beogradski mediji.



Izvor: YouTube

Posledice ovakve smelosti mogu biti ozbiljne po život. Od lomljenja kostiju, pa sve do temperaturnog šoka jer su razlike u temperaturi tela i vode veoma velike.

"Plašim se da bi mom detetu moglo da padne na pamet ovakva ludost kako bi se dokazao pred društvom. Često prolazi tim mostom i provodi vreme na Savi i čak sam ga jednom vratila sa mosta da ne skoči. Ne smem ni da pomislim šta bi sve moglo da mu se desi, da ostane nepokretan iil i da izgubi život. Tinejdžeri moraju sve ovo vrlo ozbiljno shvatiti", kaže za “Kurir” zabrinuta D.V. majka 17-godišnjaka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.