Od Konjica do Sarajeva motorom za 20 minuta

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2012, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Konjica do Sarajeva motorom za 20 minuta

Put od Konjica do Sarajeva u Bosni i Hercegovini prelazi se za oko 40 minuta normalnom vožnjom. Međutim, njemu je trebalo samo 20. Da ne bude da laže i priča lovačke priče, čitav put i vožnju motorom i do 260 km/h snimio je kamerom zakačenom za kacigu! A onda postao Jutjub (anti)heroj.

225 km/h u krivini na putu Konjic - Sarajevo  

Korisnik pod imenom "pacvilo" je na Jutjub snimak vožnje motociklom "aprilia RSV4" od Konjica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do Sarajeva koja je trajala nešto više od 20 minuta. Većim delom puta przina se nije spuštala ispod 150 km/h, a negde je išla i preko 200. Gledajući ovaj snimak mi smo se naginjali zajedno sa motociklistom dok je sekao krivine pri brzini od 180 km/h.

 

Prema komentarima na Jutjubu vidi se da je "pacvilo" postao (anti)heroj. Dok jedni hvale njegov podvig, čestitaju na hrabrosti i umeću, drugi se "krste" i nazivaju ga ludakom. Jednim od onih koji zbog svoje strasti prela ludoj vožnji zaviju u crno neke nedužne ljude.

 

Da ovaj čovek ima hrabrosti, a i veštine za motociklom, ne može mu se osporti. Ali, treba napomenuti da je dobar deo njegove vožnje bio kroz naseljena mesta gde i najmanja nepredviđena situacija može biti kobna za njega i druge.

 


Pogledaj vesti o: Aprilia

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.