Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORBIDNO DO KOSKE: Mrtvački sanduk za najvećeg rivala (VIDEO)

Jedan od najboljih navijačih fazona stiže nam iz Engleske. Akteri su navijači Birmingema, a glavna zvezda – mrtvački sanduk u bojama Aston Vile.
Fudbaleri Aston Vile prvi put su ispali iz Premijer lige, od kad ona postoji. Navijači njihovog najvećeg rivala, ekipe Birmingema, na veoma kreativan način proslavili su selidbu Vile u niži rang.
PREMIJER LIGA: Lester ima tri meč lopte – Totenhem samo do boda protiv VBA! (VIDEO)

Ovaj događaj zbio se pred >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gostovanje Birmingema Hadersfildu u okviru 44. kola Čempionšipa. Kako je Birmingem na devetoj poziciji, naredne sezone nas očekuju uobičajeno sjajni dueli derbija Birmingema.

(Youtube/DavoBirmingham2)
HOROR U VERONI: Brutalna povreda De Šilja – nije za one sa slabim stomakom! (VIDEO) (FOTO)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA KAO NA IGRICI: Neverovatan gol u trećoj ligi Hrvatske (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2016, 12:53

Svakog vikenda možemo da vidimo dosta lepih pogodaka širom Evrope i sveta, a jedan od najlepših ove nedelje viđen je u Hrvatskoj i to trećoj ligi.. . Na utakmici Primorca i Mosora koja je završena rezultatom 3:3, strelac jednog od golova bio je igrač domaće ekipe Ivan Mamut koji je makazicama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.