Lejdi Gaga cenzurisana na JuTjubu! (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Jul.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga cenzurisana na JuTjubu! (VIDEO)

Službeni kanal pevačice Lejdi Gage na "JuTjubu" ukinut je zbog narušavanja zakona o autorskim pravima!

Svi obožavatelji koji su juče pokušali da posete službeni kanal pevačice Lejdi Gage na "JuTjubu" ostali su iznenađeni kada su pronašli poruku da je "kanal suspendovan zbog kršenja autorskih prava koje propisuje JuTjub".

Ovo je prvi put da je jedna superzvezda ostala bez svog službenog kanala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zbog ovog razloga, a uzrok svemu jeste pritužba kompanije Media Interactive Inc., kojoj se nije svidelo što je Gaga objavila snimak vlastitog televizijskog nastupa u showu "Smap X Smap", tokom kojeg je izvela megamiks svojih pesama s novog albuma "Born This Way", prenosi Tportal.

Lejdi Gaga: Želim da usvajam decu iz svih delova sveta!

Šer dobila pesmu od Lejdi Gage (VIDEO)

Lejdi Gaga u invalidskim kolicima!? (VIDEO)

Ipak, Gaga ostaje jedna od najvećih zvezda "JuTjuba", čiji je spot za novi singl "Edge Of Glory" pogledalo čak 17 miliona ljudi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.