Legija objavila snimak hapšenja Pankova i njegovog saigrača VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 21:34

Legija objavila snimak hapšenja Pankova i njegovog saigrača VIDEO

Poljska Legija je na svom zvaničnom Jutjub kanalu objavila pola sata dugu rekapitulaciju o dešavanjima u Alkmaru prošle nedelje.

Posle utakmice sa tamošnjim AZ-om u okviru Lige Evrope, gostujuća delegacija je ušla u obračun sa pripadnicima organa reda.

Najdeblji kraj su izvukli Radovan Pankov i njegov saigrač i kapiten Žosue koji su noć proveli u pritvoru.

Holandska policija je tvrdila da su njih dvojica napali redare, te da su jednom slomili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ruku, ali su nakon noći u pritvoru pušteni na slobodu i vratili se za Poljsku .

Podsetimo, tokom ovog incidenta je predsednik kluba Darijuš Mioduski zadobio lakše povrede u obračunu sa policijom koja je pendrecima nasrnula na njega. Uprkos tome, pozvao je navijače holandskog kluba da dođu na revanš u Varšavu.

Meč je završen u korist AZ Alkamara minimalnim rezultatom, ali neće po tome ostati upamćen u istoriji.

Deo sa hapšenjem počinje oko 21. minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO: Snimci hapšenja Radovana Pankova! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2023

Ludilo potpuno. U okviru Lige Evrope pre desetak dana sastale su se ekipe AZ Alkmara i Legije iz Varšave. Slavio je domaćin sa 1:0, što je najmanje bitna informacija kada je ovaj meč u pitanju. Naime, mnogo zanimljivosti se desilo nakon meča. Kako navode holandski mediji Radovan Pankov i jedan njegov...

Nastavak na HotSport.rs...

Muškarac iz Zagreba tužio bivšu ženu zbog dnevnika koji je pisala: "Ona stvar mu je mala"

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 08:19

Kada je video šta je napisala o njegovoj muškosti u svom dnevniku, poludeo je i odlučio da je tuži..Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.