Kako isključiti najdosadniju YouTube opciju

Izvor: Mondo, 27.Mar.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako isključiti najdosadniju YouTube opciju

Ne morate da zalazite duboko u meni YouTube sajta i njegova podešavanja, uradite to odmah, jednim klikom isključite AutoPlay!

Nedavno je YouTube svim korisnicima po svom nahođenju omogućio AutoPlay opciju koja automatski nastavlja s emitovanjem sledećeg videa zasnovanog na tome šta ste pogledali. Recimo, odgledali ste novi spot omiljene grupe i nakon njega, iako vi to niste želeli, kreće s >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << emitovanjem novi spot te ili neke slične grupe.

Dosad ste opciju isključivanja ovog automatizovanog procesa morali da obavite u Podešavanjima YouTube sajta, a sad to možete da uradite odmah - sa YouTube video plejera. Pogledajte našu sliku, potražite oznaku AutoPlay, koja se nalazi s desne strane sajta ili odmah ispod video plejera YouTuba i jednostavno kliknite na plavu kvačicu - da posivi. To je to - YouTube više neće puštati video za videom i sami ćete moći da odlučite da li ćete ili nećete nastaviti sa slušanjem i gledanjem muzike ili nekog drugog sadržaja.

Ovo jeste "prost" savet, ali mnogi korisnici su nas pitali zašto se pojavila ova opcija i kako se isključuje, jer ju je YouTube uveo bez pitanja i obaveštenja za korisnike. Ukoliko imate još nedoumica oko YouTuba pišite na Facebooku, Twitteru i instagramu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.