Joka ajkula: Burek, hip-hop, pa basket!

Izvor: Mondo, 11.Jul.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joka "ajkula": Burek, hip-hop, pa basket!

Nikola Jokić predstavio se u lepom svetlu Amerikancima – i na terenu i van njega.

Foto: YouTube screenshot

Nadimak: Joka. Ritual: Poljubi patiku na mestu gde su inicijali devojke. Muzika: Srpski hip-hop. Omiljen doručak: Burek. Da je životinja bio bi: Ajkula.

Zanimljive odgovore upisao je Nikola Jokić u leksikonu na portalu novog kluba Denver Nagetsa, a onda izašao na teren i upisao ono još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << važnije: devet poena i šest skokova za Denver protiv Atlante Hoks na startu Letnje lige NBA.

Denver je dobio susret rezultatom 86:71, a Jokić je privukao pažnju medija, pre svih onih u Koloradu, koji su mu posvetili dosta prostora ovih dana.

Pogledajte kompilaciju Jokićevih poteza protiv Hoksa.



Izvor: YouTube

Otprilike u isto vreme, "starosedelac" Ognjen Kuzmić, odigrao je odlično za Golden Stejt Voriorse u "reprizi" velikog NBA finala. U pobedi nad Klivlend Kavalirsima, Kuzmić je pogodio 14 poena, uz osam skokova i doprineo rezultatu 83:75.

Letnja liga nastavlja se naredne noći, a uskoro bi trebalo da debituje i Marko Kešelj u dresu Portland Trejlblejzersa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Debi Jokića " 9 poena, 6 skokova

Izvor: B92, 12.Jul.2015, 12:44

Srpski košarkaš Nikola Jokić debitovao je za Denver Nagetse u Letnjoj ligi, u meču sa Atlantom koji je njegova ekipa dobila 86:71...Mladi centar je pre dva dana potpisao četvorogodišnji ugovor sa NBA ligašem, gde je stigao iz Mega Leksa...Jokić je u toj utakmici zabeležio devet poena i šest...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.