Iranka skinula hidžab i zanosno zaplesala (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Sep.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranka skinula hidžab i zanosno zaplesala (VIDEO)

Iako još uvek nije potvrđeno da je iz Irana, ova devojka je izazvala veliku polemiku na društvenim mrežama jer je nakon skidanja hidžaba nastavila da se igra sa dugom crnom kosom i da mrda sa svojim oblinama, što se u ovoj zemlji smatra nedozvoljenim i izrazito provokativnim.

Žena za koju se veruje da je iz Irana odlučila se na veoma hrabar potez. Ona se u jednom video snimku koji je okačen na Jutjub popela na automobil i igrala, a onda je skinula svoj hidžab >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa glave što bi moglo da prouzrokuje velike probleme po nju jer je u njenoj zemlji to strogo zabranjeno.
Iako još uvek nije potvrđeno da je iz Irana, ova devojka je izazvala veliku polemiku na društvenim mrežama jer je nakon skidanja hidžaba nastavila da se igra sa dugom crnom kosom i da mrda svojim oblinama, što se u ovoj zemlji smatra nedozvoljenim i izrazito provokativnim.
Međutim, iako bi mogla da se suoči sa velikim brojem osuda ukoliko se ispostavi da je ova igrčica iz Irana, na internetu ju je veliki broj ljudi podržao.
- Ova žena mi je srodna duša! Igraj devojko! Samo napred! – ovako je glasio samo jedan od komentara na Tviteru, a veliki broj korisnika je istakao i to da je ova nepoznata devojka veoma hrabra.
Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs
The post Iranka skinula hidžab i zanosno zaplesala (VIDEO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

PRKOSI PRAVILIMA: Iranka skinula hidžab i zanosno zaplesala! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Sep.2014

Devojka je izazvala veliku polemiku na društvenim mrežama jer je skinula maramu sa glave i zaplesala zabacujući svojom dugom crnom kosom, što je u njenoj zemlji zabranjeno..Žena za koju se veruje da je iz Irana odlučila se na veoma hrabar potez. Ona se u jednom video snimku koji je okačen na Jutjub...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.