High on Life: Ko su tragično nastradali kanadski vlogeri?

Izvor: Press, 06.Jul.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"High on Life": Ko su tragično nastradali kanadski vlogeri?

Dvoje kanadskih jutjubera pokušali su da spasu svoju drugaricu koja se prethodno okliznula i pala niz vodopad, sa visine od preko 30 metara.
Foto:Youtube
Riker Gembl (30), Aleksej Lijak (30) i Megan Skraper (29) tagično su okončali svoje mlade živote. Njih troje su pre nesreće plivali na vrhu vodopada "Šenon", u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija. 

Ovaj trojac je bio deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << avanturističke Jutjub grupe "High on Life" koju čine popularni vlogeri, koji na taj sajt postavljaju snimke sa svojih avanturističkih putovanja. 

Gembl i Lijak bili su dvojica od četvorice osnivača kolekiva "High on Life", koji su zajedno sa Megan Skraper za život zarađivali od društvenih medija.

 
 
Ovu grupu je na društvenim mrežama pratilo preko 2,5 miliona ljudi, od kojih im mnogi odaju poštu na svim platformama na kojima je njihov rad bio prisutan. 

Oni su putovali u mnoge delove sveta i obišli brojne države, među kojima su i Peru, Nikaragva, Tajland, Bali, Grčka i Hrvatska, prenosi Bazfid

Kako je navedeno na njihovoj Fejsbuk stranici, Gembl i Lijak su, zajedno sa trećim osnivačem grupe Parkerom Huserom, "bili prijatelji od srednje škole, kada su i počeli zajedno da snimaju atraktivne video snimke".


 
 
Oni su se 2012. godine otisnuli u veliku avanturu oko sveta, kada su za sedam meseci obišli 15 država i "potpuno iscedili svoje bankovne račune". 

To su kasnije tada prokometarisali samo sa: "Vredelo je!"

 
 
U svom pomeranju granica avanture, grupa je jednom prilikom 2016. godine završila i u zatvoru. 

Tada su u Nacionalnom parku Jeloustoun, u američkoj državi Vajoming, bili uhapšeni i osuđeni na kraće zatvorske kazne, zbog toga što su, ne poštujući pravila parka, ušli u zabranjanu zonu u želji da probaju da hodaju kroz vodu iz vrelog vulkanskog izvora.

 
 
Od tragično nastradalih jutrjubera, oprostili su se ostali članovi kolektiva "High on Life":


 
 
PROČITAJ JOŠ
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.