Grupa Daft pank se razišla posle 28 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021, 00:47

Grupa "Daft pank" se razišla posle 28 godina

Francuski elektronski muzički bend ''Daft pank'' danas je saopštio da više ne postoji, čime je završena 28-godišnja saradnja koja je fanovima donela hitove poput "Around the World" i "One More Time".

Grupa, poznata po oblačenju u odela robota i nošenju metalnih šlemova, postavila je video snimak na Jutjub kanalu sa naslovom "Epilog" i porukom koja je svetlucala: 1993-2021.

Magazin "Varajeti" je citirao izdavača Ketrin Frejzer koja je rekla da je moralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da dođe do razlaza, bez davanja više detalja, preneo je Rojters.

''Daft pank'' je činio duo Tomas Bangalter i Gi-Manuel de

Omem-Kristo iz Francuske, koji su se upoznali u školi u Parizu.

Na veliku muzičku scenu su ušli 2008. godine, kada je njihova pesma "Harder Better Faster Stronger" nominovana za najbolju u izboru Gremi nagrada.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Raspao se legendarni bend posle gotovo 30 godina VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2021

Francuski elektronski muzički bend ''Daft pank'' saopštio je da više ne postoji, čime je završena 28-godišnja saradnja koja je fanovima donela hitove poput "Around the World" i "One More Time"...Grupa, poznata po oblačenju u odela robota i nošenju metalnih šlemova, postavila je video snimak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.