Google najavio brisanje neaktivnih naloga

Izvor: Informacija.rs, 17.Maj.2023, 11:36

Google najavio brisanje neaktivnih naloga

Google je najavio da će od decembra ove godine početi da briše neaktivne naloge. Kompanija tvrdi da će to pomoći zaštiti korisnika od bezbednosnih pretnji. Kompanija je rekla da će od ove godine početi da briše Google naloge koji nisu korišćeni najmanje dve godine. Ovo uključuje sav sadržaj u okviru Google Workspace (Gmail, Dokumente, Disk, Meet, Kalendar), YouTube i Google fotografije.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Gugl najavio da će izbrisati neaktivne naloge: "Koristite ili zaboravite"

Izvor: Blic, 17.Maj.2023

Ako se dugo neste ulogovali na svoj Google/Gmail nalog, bolje ga koristite jer ćete ga u protivnom izgubiti. Naime, Google je u utorak najavio da će početi sa brisanjem računa koji su bili neaktivni najmanje dve godine, što je potez za koji kompanija kaže da je namenjen sprečavanju sigurnosnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.