Google Play Music i zvanično više ne postoji

Izvor: ItRešenja.com, 26.Okt.2020, 01:33

Google Play Music i zvanično više ne postoji

Već neko vreme se priča o gašenju Google Play Music aplikacije, a finalna faza počela je u septembru. Korisnici će do decembra moći da upravljaju svojim sadržajima, te da to vreme iskoriste da svoje omiljene pesme presele na YouTube Music.

Bez aplikacije su u septembru ostali Australija i Novi Zeland, a u oktobru se to prenelo i na ostatak sveta, što znači da korisnici više neće moći da slušaju muzičke sadržaje u okviru ove platforme. Google je još u maju ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << alatku uz pomoć koje sadržaji mogu da se presele sa Google Play Music na YouTube Music. Zahvaljujući tome korisnici mogu da na novu platformu otpreme sve plej liste koje su kreirali u prethodnom periodu, te sve onu što su kupili u okviru Play Music aplikacije. Nakon što se završi decembar svi sadržaji će biti obrisani.

Oni kojima je Play Music bio osnovni izbor za slušanje muzike, a ne mare za streaming aplikacije, sigurno će izabrati YouTube Music. Tu su i drugi lokalni plejeri za Android, poput Music Player Go, Poweramp Music Player, Poweramp Music Player, Pulsar Music Player, VLC ze Android, AIMP, Simple Music Player, te Musicolet.

Izvor: PC Press
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.