Američki regulator upozorio na rizike trake za trčanje

Izvor: Beta, 17.Apr.2021, 20:39

Američki regulator upozorio na rizike trake za trčanje

Američka agencija za bezbednost proizvoda danas je upozorila ljude s decom i ljubimcima da odmah prestanu da koriste trake za trčanje proizvodjača Peloton, nakon što je jedno dete nastradalo a skoro 40 drugih povredjeno.Agencija je navela da je primila izveštaje o deci i ljubimcima koji su bivali povučeni, priklješteni i zarobljeni ispod zadnjeg valjka trake Tred+ (Thread+), što je za posledicu imalo frakture, ogrebotine i smrt jednog deteta, a na svom JuTjub kanalu objavila snimak deteta koje pada pod traku.Proizvodjač trake, njujorška kompanija Peloton, saopštila je da je upozorenje "neprecizno i da dovodi u zabludu".Navedeno je da nema razloga da se prekida s upotrebom sprave dogod se deca i ljubimci drže podalje a aparat isključuje kada se ne koristi.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Nju Jork

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Američki regulator upozorio na rizike trake za trčanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2021

Američka agencija za bezbednost proizvoda danas je upozorila ljude s decom i ljubimcima da odmah prestanu da koriste trake za trčanje proizvodjača Peloton, nakon što je jedno dete nastradalo a skoro 40 drugih povredjeno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.