Zvanični podaci: Novih 8 preminulih od korone u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2020, 16:48

Zvanični podaci: Novih 8 preminulih od korone u Srbiji

U poslednja 24 sata u Srbiji je zvanično još osam osoba preminulo od posledica korona virusa, pokazuju podaci nacionalnog Kriznog štaba. Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na kovid19 je testirano 7.168 osoba, a registrovano je 258 novoobolelih.

Za razliku od prethodnih dana, nešto manji je broj testiranih, pa se smanjio i i broj novoobolelih. Na respiratorima je 146 osoba u srpskim bolnicama.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbiji je od početka epidemije potvrđen ukupno 26.451 slučaj infekcije. Ukupno je 3.554 osoba hospitalizovano. Procenat smrtnosti je 2,26 odsto - pokazuju zvanični podaci.

Danas do 15 sati u Srbiji je testirano ukupno 693.656 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja. Ukupan broj žrtava povećan na 598.

Predrag Kon u ime Kriznog štaba naveo je da se u Nišu na lečenju nalazi 21 pacijent sa kovidom na Pulmologiji, 72 u starom delu Klinicikog centra i 76 zaraženih u novom delu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Aleksincu još 23 novoobolelih od korone, stanje se nije pogoršalo nakon uvođenja vanredne situacije

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2020, 13:09

Od poslednjeg preseka kada je saopšteno da je za 10 dana bilo 70 novoobolelih od virusa korona u Aleksincu, testirano je 62 građana, od kojih je 23 bilo pozitivno, kaže direktor Opšte bolnice Goran Vidić. Rezultati se očekuju za još oko 100 testiranih, a Vidić kaže da se stanje nije pogoršalo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.