Žrtve iz Starog Gracka bile najteže masakrirane (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 23.Jul.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtve iz Starog Gracka bile najteže masakrirane (VIDEO)

Žrtve iz Starog Gracka bile najteže masakrirane (VIDEO)Žeteoci iz Starog Gracka, koje su na svojim njivama ubili šiptarski teroristi a čemu se danas 17-ta godišnjica, bili su svirepo masakrirani.


   
Godinu dana od počinjenog maskara Šiptari su porušili i spomenike žrtvama.    






Ovo je u kameru posvedočio, sada pokojni, Bogoljub Staletović, koji je bio na identifikaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << žrtava i potom ih oblačio kako bi njihova tela pripremio za sahranu.

Od 14 žrtava svega je jedna ubijena hicima iz vatrenog oružja dok su ostale zverski mučene. Nekima od njih u potpunosti su bili otkinuti delovi tela poput ruke, sprženih očiju ili čak iščupanog srca i to najmlađoj žrtvi! Neki su zaklani, drugi ubijeni udarcima tupih predmeta dok jednu od njih uopšte nije bilo moguće obući!

Ovo stravično svedočenje, iz poštovanja prema žrtvama, iako snimano 2002. godine objavljeno je tek 2011. godine. Takođe, navode se precizno imena počinioca ovog zlodela a koji su pripadali šiptarskoj terorističkoj organizaciji takozvanoj UĆK.

  POGLEDAJTE VIDEO:




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.