Zoran Antić isključen iz partije

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Antić isključen iz partije

Jedini odbornik PUPS-a i šef srpske koalicije u bujanovačkoj Skupštini isključen je iz stranke jednoglasnom odlukom zbog, kako je obrazloženo, neaktivnosti i nedolaska na sednice Opštinskog odbora.

U saopštenju koje je potpisao Života Matić, predsednik Opštinskog odbora, navodi se da se bivši član URS-a Zoran Antić učlanio u PUPS 1. septembra 2013. godine, čime je toj stranci obezbedio jedno odborničko mesto u lokalnoj Skupštini.

Podsećaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se u to vreme Antić nalazio na mestu direktora Nacionalne službe za zapošljavanje u Vranju koja je, navodi se u saopštenju, bila pod neposrednom ingerencijom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, na čijem čelu se nalazio ministar i predsednik PUPS-a dr Jovan Krkobabić, dok je funkciju državnog sekretara obavljao Dragi Vidojević, predsednik Izvršnog odbora PUPS-a.

Očigledno, ispostavilo se, zarad zaštite sopstvenih interesa, pre svega očuvanja direktorskog mesta, Antić je višegodišnju ljubav sa Ujedinjenim regionima Srbije, zamenio novom ljubavlju – navodi se u saopštenju.

Tada im je, kako kažu, obećao da će dati svoj puni doprinos u kvalitetnom i sadržajnom radu Opštinskog odbora i da će se zalagati za realizaciju zaključaka Opštinskog odbora na sednicama lokalnog parlamenta, što se, kažu u PUPS-u, nije desilo.

Sa druge strane, Zoran Antić u izjavi za Južne vesti objašnjava da svega dva puta nije prisustvovao sastancima Opštinskog odbora jer su oni bili organizovani u radno vreme, te nije mogao da napusti posao. Ostale navode lokalnog PUPS-a Antić je odbio da komentariše.          

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.