Izvor: JUGpress.com, 04.Apr.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živić i Petrović obišli Klokot, Kamenicu i Ranilug

GRAČANICA

Ministarka za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Dijana Živić, poslanik skupstine Kosova i predsednik  Samostalne liberalne stanke Slobodan Petrović i zvaničnici Samostalne liberalne stranke u Vladi Kosova obišli  šest domaćinstava u opštini Klokot, Kamenica i Ranilug.

Ministarka Živić se direktno na terenu upoznala sa problemima meštana opštine Klokot, Kamenice i Ranilug i iskazala spremnost za saradnju uz punu podršku ministarstva koje ona >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vodi jer je građanima potrebna direktna pomoć, a ne samo prazna obećanja.

Takođe je i Petrović pažljivo saslušao građane o problemima sa kojima se suočavaju i naznačio da je puno toga izgubljeno ovih godina.

“Građanima je neophodna podrška nas političara, kako moralna tako i pomoć u vidu otvaranja novih radnih mesta, kako bi se opstalo na ovim prostorima. Tokom godina kada je SLS bio u poziciji da odlučuje, uposleno je oko 4 hiljada kosovskih srba  i takva praksa mora da se nastavi.” Istakao je Petrović.

Takođe, u okviru današnje posete,oni su obišli i jedno albansko domaćinstvo čime je pokazano da će podrška ministarstva biti usmerena ka svim gradjanima , bez razlike na nacionalnu pripadnost.

           Uspešnost današnje posete se ogleda u velikom odazivu lokalnih meštana čije je gostoprimstvo bilo na najvišem nivou, saopštila je SLS.

Predstavnici Samostalne liberalne stranke ovim putem žele da se zahvale meštanima svih opština koje su obišli i još jednom izraze svoju spremnost u pronalaženju rešenja za naše zajedničke probleme, dodaje se u saopštenju SLS.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Petrović (SLS): Bezbednost Srba na Kosovu prvenstveno ugrožena pretnjama drugih Srba

Izvor: Beta, 05.Apr.2019, 17:42

Predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) i poslanik Skupštine Kosova Slobodan Petrović ocenio je danas da je bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji "prvenstveno" ugrožena zbog pretnji koje im kako je naveo, upućuju drugi Srbi.Kako je preneo RTK 2, Petrović je na sastanku Komisije Skupštine Kosova...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.