Izvor: JUGpress.com, 09.Okt.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog rekonstrukcije ulice preusmeren saobraćaj

VRANJE

Zbog početka radova na rekonstrukciji Ulice Bore Stanković u Vranju, od danas je obustavljen saobraćaj u zoni radova i privremenom saobraćajnom signalizacijom se preusmerava na alternativne pravce. Zabrana saobraćaja važi do završetka radova.

Saobraćaj se iz ulice Bore Stanković preusmerava ulicama:

– Esperanto do ulice Moše Pijade;

– Ulicom 1. maja do Nemanjine;

– Ulazak u Bore Stankovića iz raskrsnice Nemanjine, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Pariske Komune i Maričke je onemogućen.

Dok traju radovi u Ulici Bore Stankovića važi horizontalna i vertikalna privremena signalizacija postavljena od strane JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ urađena od strane Saobraćajnog instituta CIP u Beogradu, kaže se u saopštenju koje je potpisao vršilac dužnosti direktora Urbanizma, Branimir Stojančić.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Izmena u režimu saobraćaja u CENTRU VRANJA

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2019, 09:36

Zbog početka radova na rekonstrukciji ulice Bore Stanković u Vranju, u sredu je obustavljen saobraćaj u zoni radova, saopštio je JP „Urbanizam i izgradnja grada. Pored obustave saobraćaja, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a saobraćaj se preusmerava na alternativne pravce.    Kako...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.