Izvor: JUGpress.com, 21.Avg.2020, 13:04

Završen konkurs „OBJEKTIVno Vranje“

VRANJE

Na nagradni foto konkurs „OBJEKTIVno Vranje“, koji je raspisao Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost, u junu ove godine, pristiglo 113 fotografija od 20 autora.

„Foto konkurs ima za cilj promociju grada Vranja i bila je nužna tematska pokrivenost. Autori su se potrudili da objektivno i umetnički prenesu lepote našeg grada, svako dajući svoj lični pečat“, navedeno je u saopštenju organizatora.

Stručni žiri >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << će odabrati najbolјu profesionalnu i najbolјu amatersku fotografiju. Treća nagrada biće dodeljena po izboru publike. Pratioci društvenih mreža moći će do 25. septembra da glasaju za fotografiju. Ona koja dobije najviše glasova (lajkova) poneće titulu „najbolјa fotografija“ po izboru publike.

Stručni žiri sastaće se 25 avgusta. Kriterijumi po kojima će se vršiti izbor fotografija su kreativnost, originalnost i tehnički kvalitet predatog materijala.

Tročlani žiri će nezavisno od ovog izbora napraviti selekciju 20 fotografija, koje će kasnije uz tehničku i umetničku obradu biti izložene 7. septembra u Vranju, a zatim i u Vranjskoj Banji, a nakon toga poklonjene legatu Gradu.

Sponzor nagrada za pobednike konkursa je „Beta komerc“ iz Vranja.

Ovaj projekat podržao je Grad Vranje na konkursu za sufinansiranje iz oblasti kulture.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

113 fotografija u konkurenciji za nagradu na konkursu u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2020, 09:52

Na foto-konkurs “OBJEKTIVno Vranje” Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost stiglo je 113 fotografija ličnog doživljaja Vranja 20 autora , a žiri će od toga napraviti selekciju od 20 fotografija koje će 7. septembra biti izložene u Vranju, a zatim i u Vranjskoj Banji. Nakon...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.