Zaplenjeno oko 48.000 paklica cigareta

Izvor: JUGpress.com, 06.Mar.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno oko 48.000 paklica cigareta

NOVI PAZAR

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, u tri odvojene akcije, zaplenili su na teritoriji grada oko 48.000 paklica cigareta i, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli krivične prijave protiv tri osobe osumnjičene za nedozvoljenu trgovinu.

Vrednost zaplenjenih cigareta procenjuje se na oko devet miliona i 600.000 dinara.

U prvoj akciji, policija je u vozilu devetnaestogodišnjaka parkiranom ispred jedne kuće pronašla 30.000 paklica >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << raznih cigareta bez potrebne prateće dokumentacije.

Vozilo je imalo falsifovane registracione nalepnice, pa će protiv vozača biti podneta i krivična prijava za falsifikovanje isprave.

U drugoj akciji, u garaži tridesetpetogodišnjeg muškarca otkriveno je 9.000 paklica cigareta a u trećoj, takođe u garaži tridesetpetogodišnjaka i njegovom vozilu pronađeno je 8.999 paklica cigareta.

Zaplenjene cigarete preuzeli su službenici Poreske policije.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.