Izvor: JUGpress.com, 19.Feb.2020, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen džip

VRANJE

U noći između utorka i srede, u Kosovskoj ulici, u Vranju zapaljen je džip marke „landrover“, potvrdili su u Policijskoj upravi u tom gradu.

Slučaj, koji se dogodio u dvorištu jedne porodične kuće, policiji je  prijavljen oko pola dva.

Vatrogasci su ugasili deo automobila zahvaćen plamenom.

Povređenih nije bilo, a na vozilu je pričinjena znatna materijalna šteta.

Policija je završila uviđaj, i slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je prijavljen Osnovnom javnom tužilaštvu.

Pretpostavlja se da je požar podmetnut.

Vranje je već godinama poznato po veoma čestim paljevinama automobila, a poslednji slučaj paljenja automobila je zabeležen krajem novembra 2019. godine.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.