Izvor: JUGpress.com, 14.Nov.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za šezdeset osoba obuka o trošku grada

VRANJE

Ugovore o realizaciji programa obuke na zahtev poslodavca u 2019. godini danas su potpisali gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i direktori preduzeća „Kentaur Balkans Doo“ i „Svis print Doo“, Alan Voldbi Hegfelt i Darko Ilić,

Ovaj dokument predviđa realizacija programa obuke, u skladu sa Lokalnim akcionim planom zapošljavanja i podrazumeva sticanje dodatnih znanja i veština nezaposlenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje u Vranju.

Na osnovu ovog ugovora, Grad Vranje se obavezuje da finansira troškove obuke ukupno 30 lica po poslodavcu, u trajanju od 60 dana.

Grad će plaćati mesečnu naknadu po nezaposlenom licu u bruto iznosu od 14.000 dinara, kao i troškove prevoza za dolazak i odlazak na mesto obuke.

Nakon završene obuke, poslodavac je u obavezi da zadrži lice u radnom odnosu najkraće 12 meseci.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad Vranje finansira obuku za buduće radnike dva preduzeća

Izvor: JužneVesti.com, 15.Nov.2019, 09:47

Iz budžeta Grada Vranja finansiraće se troškovi obuke 60 radnika preduzeća Kentaur Balkans koje se bavi proizvodnjom radne odeće i preduzeća Svis Print za proizvodnju obuće. Ugovor o realizaciji programa obuke potpisan je na zahtev poslodavca u 2019. godini, a obuka radnika trajaće 60 dana...Prema...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.