Izvor: JUGpress.com, 03.Mar.2021, 14:33

Za medijske projekte 18 miliona dinara

VRANJE

Gradsko veće raspisalo je Javni poziv za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja  iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Vranja  u  2021. godini.

Sredstva opredeljena odlukom o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na teritoriji Grada Vranja u 2021. godini, iznose  18 miliona dinara.

Za proizvodnju medijskog sadržaja putem televizije predviđeno je 14 miliona.

Za proizvodnju medijskih sadržaja za štampane medije, radio, internet medije i novinske agencije planirana su 4 miliona dinara.

Konkurs se raspisuje radi pružanja finansijske podrške medijskim sadržajima koji doprinose ostvarivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja; podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika drugih manjinskih grupa; zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije;  unapređivanju pravne i socijalne države; slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva; razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema; razvoju nauke, sporta i fizičke kulture; zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi; unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana Vranja za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

Prijave na konkurs podnose se  uroku od 15 dana od dana objavljivanja Konkursa u dnevnom listu „Srpski telegraf“, zaključno sa 18.03.2021. godine. Odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa.

Rešenje o raspodeli sredstava po raspisanom konkursu, biće objavljeno na internet stranici Grada Vranja i dostavljeno svim učesnicima konkursa u elektronskoj formi. Dodatne informacije se mogu dobiti radnim danima od 7,30 do 15,30 časova na broj telefona: 017/421-029, u Odeljenju za društvene delatnosti Grada Vranja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Za sufinansiranje medija u Borskom okrugu 25,5 miliona dinara

Izvor: Danas, 03.Mar.2021

U sve četiri lokalne samouprave Borskog okruga raspisani su ovogodišnji konkursi za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja za ovu godinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.