Vučić dobio na poklon košulju s motivima pirotskog ćilima (FOTO)

Izvor: juGmedia, 29.Jul.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić dobio na poklon košulju s motivima pirotskog ćilima (FOTO)

Tokom današnje posete Pirotu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Piroćanci su pokazalli kao pravi domaćini pa su važnom gostu iz Beograda uručili prigodne poklone.

Njegov domaćin tokom obilaska dve škole koje se rekonstruisu bio je gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje ‘’Mladost’’ od direktorke Vesne Todorović dobio je poklon koji su radili učenici deca sa posebnim potrebama.

Tokom konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za novinare, ispred škole ‘’Mladost’’, predsedniku Srbije novinarka Dopisništva RTS-a u Pirotu Silvana Tošić koja je i kreatorka modne linije  sa etno motivima ‘’Glamur“ poklonila je Vućiću košulju sa motivima poznate šare “kornjača“ čuvenog pirotskog ćilima.

Na rastanku predsedniku Srbije gradonačelnik Pirota Vladan Vasić je poklonio knjigu “Pirot kroz vekove“ publiciste Tomislava G.Panajotovića i mali ćilim u znak pažnje i dobrodošlice.

Zoran Panić

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vučić dobio poklon od gradonačelnika, ali i od novinarke RTS

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2017

Poseta ne bi bila poseta, da domaćini lepo ne ugoste svoje goste. Predsednik Aleksandar Vučić dobio je danas tokom posete Pirotu poklone od dece sa specijalnim potrebama, gradonačelnika ali i od novinarke RTS-a. Ona je predsedniku poklonila košulju sa pirotskim motivima...Izvor: Tanjug

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.