Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Koridor kroz Grdelicu do kraja godine

VLADI:IN HAN

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučuć rekao je danas na gradilistu na Koridoru 10 kod Vladicinog Hana da će deonoca kroz Grdeličku klisuru biti završena do kraja ove godine.

Vučić je rekao da je vlast u poslednje tri-četiri godine napravila isto toliko puteva koliko je u Srbiji uradjeno puteva od Drugog svetskog rata.

Vučić je rekao da je ova vlast smanjila javni dug na 64 posto u odnosu na vreme kad su preuzeli vlast i kada je on iznosio 70 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << posto.

 On je rekao i da je dogovoreno subvencionisanje za 35 novih stranih investitora koji će otvoriti oko 5000 novih radnih  mesta.

On je na pitanje oko promene Ustava rekao da se u taj proces neće ući ako ne postoji široki kondenzus.

On nije hteo da komentariše svadje u opoziciji ali je rekao da “narod neće da glasa za one

 koji samo mrze” i da je on odneo pobedu na svim poljima

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.