Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje posetio ambasador SAD u Srbiji

VRANJE

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skat boravio je, u pobedeljak, u Vranju.

On se sastao sa zamenikom gradonačelnika Nenadom Antićem, predsednikom Skupštine grada Dejanom Tričkovićem i gradskom većnicom Danijelom Milosavljević.

Sa predstavnicima lokalne samouprave razgovarao je o ekonomskoj situaciji, demografskim kretanjima i kvalifikacionoj strukturi radne snage. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Zamenik gradonačelnika Antić je govorio o projektima koje Vranje realizuje sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) ocenivši višegodišnju saradnju izuzetnom.

Istakao je i na  značaj otvaranja novih radnih mesta što je prioritet, rekavši da lokalna samouprava ulaže maksimalne napore da potencijalnim investitorima obezbedi što bolje uslove za poslovanje.

Ambasador je ukazao na značaj dugogodišnjeg prijateljstva dva naroda i predočio mogućnosti proširenja saradnje napomenuvši da ovaj kraj poseduje potencijale koje treba maksimalno iskoristiti.

Američki ambasador je svim građanima Vranja čestitao slavu Duhovski ponedeljak.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Ambasador SAD u Vranju: Ovaj kraj ima potencijale koje treba maksimalno iskoristiti

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jun.2019, 09:33

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Nj.E. Kajl Skat boravio je u Vranju, gde se sastao zamenikom gradonačelnika Nenadom Antićem, predsednikom Skupštine grada Dejanom Tričkovićem i gradskom većnicom Danijelom Milosavljević. Tom prilikom vođeni su razgovori o ekonomskoj situaciji,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.