Vranje: Arsenal oružja i municije u kući

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Avg.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Arsenal oružja i municije u kući

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su J. T. (1975) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je danas u kući osumnjičenog u okolini Vranja, pronašla četiri pištolja, dve lovačke puške, veću količinu puščane i pištoljske municije, detonirajući štapin, električnu detonatorsku kapislu i komponente >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << za pravljenje municije.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je  određeno zadržavanje do 48 sati i uz, krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšen zbog ekstazija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019, 13:16

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. P. (1985), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Pregledom osumnjičenog, policija je pronašla 172 tablete za koje sumnja da su "ekstazi" i 84...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.