Vozilo pokosilo grupu pešaka, poginuo prolaznik

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Sep.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozilo pokosilo grupu pešaka, poginuo prolaznik

U ulici Dimitrija Tucovića, kod OMV pumpe, vozilo, koje se kretalo velikom brzinom, naletelo je na grupu prolaznika od kojih je jedan preminuo na licu mesta

Prema rečima očevidaca, vozilo, koje se kretalo velikom brzinom, naletelo je na grupu prolaznika od kojih je jedan preminuo na licu mesta, jedna osoba ima otvoreni prelom donjih ekstremiteta dok je treća od doživljenog stresa trenutno u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Nezgoda se dogodila u ulici Dimitrija >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Tucovića, kod OMV pumpe, ulici koja se u saobraćajnim kartama Niša obeležava kao crna tačka.

Očekujemo i zvanično saopštenje Policijske uprave u Nišu, o ovom nemilom događaju.

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, PR Dušan Gostović za Niške Vesti potvrđuje da je na licu mesta jedna osoba poginula, jedna ima otvoreni prelom donjih ekstreiteta i smeštena je u Urgentni centar dok je treća zbog stresa na opservaciji u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Uskoro opširnije...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.