Izvor: JUGpress.com, 19.Sep.2023, 20:18

Vlasotince ponovo na mapi Balkan relija

VLASOTINCE

Vlasotince se i ove godine našlo na ruti Balkan relija. Bajkeri su na svoje devetodnevno putovanje kroz osam evropskih država krenuli 8. septembra iz Splita. Ove godine učesnici relija voze pod sloganom „Vi imate satove, mi imamo vrijeme“. Tokom devet dana preći će 3.500 kilometara. Organizator je BMV MK Dalmacija, čiji je osnivač i predsednik, Željan Rakela.

Bajkeri su u Vlasotince stigli sinoć i pridružili se obeležavanju 45. godišnjice postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << PU „Milka Dimanić“.

Domaćin večeri, direktorka vrtića Snežana Filipović najpre je pozdravila goste, učesnike Balkan relija, predstavnike lokalne samouprave, penzionere i radnike vrtića.

Danas je za nas poseban dan, kada slavimo 45 godina postojanja naše ustanove. Mnogo je rada, truda i ulaganja u našu decu, u našu budućnost. Nije uvek bilo lako, ali nije bilo ni teško jer je briga o najmlađima najvažniji, ali u isto vreme i najlepši posao. Danas možemo biti ponosni na postignute rezultate zahvaljujući ogromnom zalaganju svih zaposlenih, uz veliku podršku lokalne samouprave. Samo timskim radom postiže se veliki rezultat. Ja se ovom prilikom zahvaljujem svojim kolegama na tome – istakla je direktorka, Snežana Filipović.

O rastu i razvijanju ustanove kroz protekle decenije govorila je Marina Pešić, vaspitačica u penziji. Ona se emotivno prisetila prvih dana svoga rada sa decom, prisetila se svojih kolega koji su postavili temelje razvoja predškolstva u Vlasotincu, rasta i razvijanja vrtića kroz minule decenije. Pozdravila je i nove generacije vaspitača i stručnog osoblja koje se bave najplemenitijim pozivom vaspitanja i obrazovanja dece.

U ime učesnika Balkan relija domaćine je pozdravio Željan Rakela, pokretač Balkan relija. (kraj) VS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.