Vlasotinčanima odobreno 14 projekata u Fondaciji Divac

Izvor: juGmedia, 25.Sep.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasotinčanima odobreno 14 projekata u Fondaciji Divac

VLASOTINCE – Predstavnici Divac omladinski projekti uručili su danas 14 ugovora vlasotinačkim formalnim i neforlanim udruženjima u ukupnoj vrednosti od 1,2 miliona dinara.

Vlasotinačke organizacije konkurisale su kod ove fondacije sa, čak, 22 projekta ali je zeleno svetlo dobilo 14.

Predsednik vlasotinačke opštine Miroslav Ljubenović kazao je da je ponosan na projektne timove, koji su među najboljima u Fondaciji Ane i Vlade Divac.

Ugovore je uručio predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << fonadcije Željko Mitkovski.

OpštinaVlasotince je podržala ove projekte sa 670.000 dinara, a ostatak je učešće Fondacije. Za odobrene projekte mladi će obezbediti i pisanu podršku zajednice, od pojedinaca i kompanija, u uslugama, robi ili finansijskim sredstvima, minimun pedeset posto od vrednosti koja je tražena od Fondacije Ana i Vlade Divac.

Po prvi put odobreni su projekti i mesnim zajednicama, ali i Crvenom krstu.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.