Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2023, 18:04

Vlasotinački bokseri Bidžić i Dimitrijević u reprezentaciji Srbije

VLASOTINCE

Dva kadeta bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca, Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević, posle nedavno završenih priprema u Banji Koviljači, na poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije Nenada Vasiljevića, otputovali su na Palić. Pošto završe pripreme na Paliću, reprezentativci Srbije će 3. juna u Subotici snage odmeriti sa reprezentativcima Mađarske. Bokserski savez Srbije okupio je najbolje kadete Srbije na Paliću, gde su organizovane pripreme reprezentativcima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u trajanju od dve nedelje, kako bi se pripremili za meč sa reprezentacijom Mađarske.

 ” Veoma smo zadovoljni što su dva člana  našeg kluba ponovo dobila mesto u kadetskoj reprezentaciji Srbije. Naš je uspeh što su članovi našeg kluba sada već postali standardni članovi reprezentacije Srbije, što samo po sebi dovoljno govori o ozbiljnosti i stručnosti u radu sa decom u našem klubu. Meč protiv Mađara biće kvalifikacioni meč za naredne međunarodne turnire. Na meču sa Mađarima selektor će proceniti formu reprezentativaca, i u zavisnosti od toga kako se pokažu, revidiraće spisak reprezentativaca i doneće konačnu odluku ko će od pozvanih reprezentativaca nastupiti na velikim međunarodnim turnirima, koji slede u drugoj polovini ove godine. Mi se svakako nadamo da će naša dva člana, Ognjen i Jovan pokazati svoje umeće i svoj talenat na predstojećem meču, i da će dobiti priliku da nastupe čak i na Evropskom prvenstvu “, uveren je Ivan Jović trener  BK ,,Arena” iz Vlasotinca. (kraj) VS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.