Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2021, 21:37

Vlasina sama sebe otpisala iz borbe za titulu

VLASOTINCE

Porazom od 2:0 u Paraćinu od domaćeg Jedinstva fudbaleri Vlasine definitivno su ispali iz trke za prvo mesto, i ako su ljudi iz rukovodstva kluba, u zimskoj pauzi tvrdili i bili uvereni da imaju najmoćniju i najbolju ekipu u ligi. Međutim, želje su jedno, a ostvareni rezultati na terenu su realnost vrednosti igračkog učinka ,,Rosuljaca”, naročito u prolećnoj sezoni. Mučili su se, ovog proleća, igrači Vlasine na svom terenu da dođu do celog plena u gotovo svim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odigranim utakmicama, ne računajući meč sa nedoraslom ekipom srpskoligaša iz Mrštana, a bolje nije bilo ni kada su momci trenera Dragana Nikolića igrali kao gosti. Praznih šaka i bez bodova vratili su se kući iz Trgovišta, Trstenika i Paraćina. Pobeda je ostvarena samo na gostovanju u Zaječaru od sigurnog putnika za zonski stepen takmičenja ekipe Kablova.

Fudbaleri Vlasine na utakmica u Paraćinu sa prosečnom ekipom domaćeg Jedinstva nisu se igrom proslavili i pobeda domaćina je sasvim zaslužena u igri gde napadači gostujuće ekipe nisu u toku meča skoro nijednom ozbiljnije zapretili golu domaćina. Domaći fudbaleri iskoristili su pospanost u odbrani Vlasotinčana i posle izvedenog kornera u uvodnim minutima igre došli do vođstva. U završnici susreta postigli su još jedan pogodak za konačnih 2:0 za Jedinstvo.

U Trgovištu ovog proleća domaća Pčinja blista i postignutim rezultatima u nastavku drugog dela prvenstva sasvim zasluženo je zavredela epitet najbolje ekipe u prolećnoj sezoni. Da je to tako najbolje na svojoj koži osetili su fudbaleri Radana iz Lebana koji su poraženi rezultatom 2:1.

Srpskoligaš iz Mrštana poštujući fudbalski fer plej i igrajući u podmlađenim sastavom doživeo je još jedan debakl. Ovog puta niški Sinđelić na Durlanu sa šest golova u mreži gostiju ispratio je ekipu Moravca put za svoje Mrštane.

Rezultati 27.kola

Paraćin: Jedinstvo – Vlasina 2:0

Zaječar: Kablovi – Mladost 1:4

Trstenik: Trstenik PPT – Timočanin 2:1

Trgovište: Pčinja – Radan 2:1

Zaječar: Timok 1919 – Rembas 5:1

Prahovo: Dunav – Župa 1:1

Niš: Sinđelić – Moravac Orion 6:0

Svilajnac: Radnički – Car Konstantin 3:1

Paraćin: SFS Borac – Morava 2:2

Popovac: Budućnost – Topličanin 1:1

Zbog prevelikog broja klubova na srpskoligaškom ,,Istoku” i zgusnutog rasporeda odigravanja utakmica, predviđeno je da se odigraju čak pet vanredne srede. Tako su utakmice 28.kola, igrane u sredu 14.aprila, a 29.kolo na programu je narednog vikenda, a sastaju se:

Medoševac: Mladost – Vlasina

Paraćin: Jedinstvo – Timočanin

Zaječar: Kablovi – Radan

Trstenik: Trstenik PPT – Rembas

Trgovište: Pčinja – Župa

Zaječar: Timok 1919 – Moravac Orion

Prahovo: Dunav – Car Konstantin

Niš: Sinđelić – Morava

Svilajnac: Radnički – Topličanin

Paraćin: SFS Borac – Budućnost

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.