Vladan Vasić dobitnik nagrade Privredne komore

Izvor: juGmedia, 21.Dec.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladan Vasić dobitnik nagrade Privredne komore

PIROT – Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić dobio je danas nagradu Regionalne privredne komore sa sedištem u Nišu za postignute izuzetne poslovne rezultate u privređivanju i unapređenju menadžmenta, u kategoriji pojedinaca.

U Regionalnoj privrednoj  komori Niš dodeljena su priznanja privrednim društvima i pojedincima za ostvarene rezultate u privređivanju i unapređenju menadžmenta u 2016.godini, na predlog stručnih službi ove komore,  saopštila je Gradska uprava Pirot.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Pored gradonačelnika, za ostvarene rezultate u privređivanju, u oblasti privrednih društava, nagrađena je kompanija Tigar Tajers d.o.o iz Pirota , dok je donaciju u iznosu od 100.000 dinara dobila škola za osnovno i srednje obrazovanje „Mladost“ iz Pirota.

U kategoriji pojedinaca nagrađeni su još, Nebojša Bogdanović, direktor Filijale DDOR-Niš, i Vladimir Dodić, generalni sekretar RPK Niš.

Pored Tigar Tajersa, plaketom su nagređeni i Gramer iz Aleksinca, LMB SOFT iz Niša, Aerodrom – Konstantin Veliki iz Niša, Euro komerc iz Prokuplja i D kompani iz Babušnice,

Zoran Panić

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uručene nagrade Privredne komore Niš

Izvor: JUGpress.com, 22.Dec.2016, 11:13

NIŠ..U Regionalnoj privrednoj komori Niš, danas je održana tradicionalna godišnja svečanost na kojoj su  godišnje nagrade dobili  privredna društva,  pojedinci i škole koji su svojim radom i postignutim uspesima obeležili 2016.godinu..U Komori kažu da su zadovoljni postignutim, iako nisu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.