Vinski bal: Proglašene najbolje karikature i pesme

Izvor: juGmedia, 13.Avg.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinski bal: Proglašene najbolje karikature i pesme

VLASOTINCE – Na konkursu koji  je raspisan u okviru programa tradicionalnog Vinskog bala,najbolju karikaturu na temu vina i grožđa uradio je Zoran Mihajlović iz Beograda,a najbolju pesmu napisao je Boško Lomović iz Gornjeg Milanovca.

Drugo mesto pripalo je Nišliji Saši Dimitrijeviću, a treće karikaturisti Goranu Ćeličaninu iz Varvarina.

Specijalnom nagradom u vidu pohvale, nagrađen je Aleksandar Blatnik iz Niša – objavljeno je na zvaničnom sajtu Kulturnog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << centra, organizatora „Vinskog bala 2015“.

Prvu nagradu za najbolju pesmu osvojio je Boško Lomović iz Gornjeg Milanovca sa pesmom „Veritas”. Druga napgrada pripala je Veri Cevtanović iz Babušnice za pesmu „Vino i ljubav”, a treća Danilu Kociću iz Leskovca za pesmu „Molim vinograde”.

Kulturni centar Vlasotince raspisao je i konkursw za izbor najboljeg vinara i vinogradara i ”Mis Vinskog bala”, koji će biti izabrani u dane održavanja same manifestacije.

(kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.