Izvor: JUGpress.com, 27.Jul.2021, 08:19

Veliko istraživanje Udruženja lekara Ujedinjeni protiv kovida

BEOGRAD

Udruženje lekara Ujedinjeni protiv kovida pokrenulo je veliko istraživanje na temu vakcinacije i drugih aspekata epidemije COVID-19 u Srbiji.

Rezultati ovakvog istraživanja mogu da doprinesu boljem odzivu građana na vakcinaciju, boljem razumevanju efektivnosti vakcina kod različitih grupa pacijenata, poboljšanju protokola za vakcinaciju, poboljšanju razumevanja najčešćih zabluda i posledično >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << poboljšanju epidemijske situacije u Srbiji, za dobrobit svih građana.

Anketu mogu da popunjavaju sve punoletne osobe koje žive na teritoriji Srbije, bez obzira na vakcinalni status ili koje su u Srbiji primile vakcinu.

Istraživanje UPK

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Pokrenuto istraživanje o vakcinaciji u Srbiji

Izvor: Danas, 28.Jul.2021, 08:09

Udruženje lekara Ujedinjeni protiv kovida (UPK) pokrenulo je veliko istraživanje na temu vakcinacije i drugih aspekata epidemije COVID-19 u Srbiji, kazali su iz UPK.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.