Uspeh ženskih vatrogasaca na Vatrogasnoj olimpijadi

Izvor: juGmedia, 31.Jul.2013, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh ženskih vatrogasaca na Vatrogasnoj olimpijadi

NIŠ -  Ženska ekipa Gradskog dobrovoljnog vatrogasnog društva osvojila je treće mesto na Vatrogasnoj olimpijadi koja je  od 14. do 21. jula održana u francuskom gradu Miluzu.

U konkurenciji je bilo 30 ekipa iz celog sveta. Niški tim činile su studentkinje Fakulteta zaštite na radu koje je danas primilo rukovodstvo gradske opštine Medijana I uručlio im nagrade, zaštitne rukavice.

Čestitajući na nagradi, koju su osvojile na ovom prestižnom takmičenju, predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << GO Medijana, Nebojša Krstić, izrazio je divljenje i uputio sve pohvale ženskoj ekipi, zbog «bavljenja ovako časnim, odgovornim i humanim poslom spasavanja ljudi i imovine».

Vatrogasna olimpijada se za seniorske ekipe održava svake četvrte godine u nekom od većih evropskih gradova.  Vežbe obuhvataju takmičenja u brzini, spretnosti i obučenosti u brzom rukovanju vatrogasnom opremom.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.