Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2022, 17:48

Uručeni ugovori za energetsku sanaciju objekata 

VRANJE

Građanima koji su učestvovali na Javnom pozivu za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, danas je uručio ugovore.

Grad Vranje i Ministarstvo rudarstva i energetike za ovu godinu opredelili su blizu 12,5 miliona dinara za subvencionisanje pet mera energetske efikasnosti na porodičnim objektima i stanovima, rekao je Milenković.

Reč je o merama koje se odnose na unapređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu.

Gradonačelnik se zahvalio svima koji su učestvovali u projektu unapređenja mera energetske efikasnosti.

On je dodao da je važno razvijanje svesti o neophodnosti unapređenja mera energetske efikasnosti, jer se na taj način smanjuje potrošnja električne i toplotne energije, a istovremeno čuva životna sredina.

Komisija je već jednom obilazila domove prijavljenih, a to će uraditi opet nakon izvedenih radova, da bi ustanovila da li su građani zadovoljni i da li je sve urađeno po ugovoru, rekao je Milenković. Ceo posao bi trebalo da bude završen za mesec dana.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Odžacima potpisani ugovori za energetsku sanaciju (FOTO) (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Okt.2022

ODŽACI – Potpisani su ugovori za sufinansiranje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova u opštini Odžaci. Ukupno je 98 korisnika dobilo sredstva na javnom konkursu. Za ove mere je Ministarstvo rudarstva i energetike izdvojilo 3 miliona i 750 hiljada dinara, dok...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.