Izvor: JUGpress.com, 23.Feb.2021, 11:03

Umesto paketa za bebe 12.000 dinara roditeljima

NIŠ

  Počev od maja roditelji novorođenih beba će umesto bebi paketa kako je bilo do sada dobijati 12.000 dinara, najavila je zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović tokom jučerašnje posete ministra za brigu o porodici i demografiju Radomira Dmitrovića Sigurnoj kući u Nišu koju je obišao u pratnji gradonačelnice Dragane Sotirovski.

                        Davidović je kazala da je ova odluka doneta pošto neki roditelji smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da se u paketima nalaze stvari koje njima nisu prioritetne.

                       „Ova novina zaživeće maja kada istekne ugovor za bebi pakete.Roditelji će dobiti 12.000 dinara i moći će deci da kupe ono što je njima najpotrebnije“, kazala je Dušica Davidović.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad Niš ubuduće roditeljima daje 12.000 dinara umesto paketa za novorođenu bebu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2021

Kako bi kupili ono što žele, a ne šta im se nametne u paketima za novorođene bebe, roditeljima koji dobiju bebu Grad Niš će ubuduće umesto tih paketa davati oko 12.000 dinara, kaže zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović...Novac će zameniti pakete od sredine 2021. godine, precizira...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.