Uhapšeni dileri iz Niša i Niške Banje

Izvor: juGmedia, 17.Jan.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni dileri iz Niša i Niške Banje

NIŠ – Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapsili su Nenada R.(27) iz Niške Banje i Milana I.(38) iz Niša.

Kod osumnjičenih, za koje se sumnja da se bave prodajom narkotika na području Niša i u stanu koji su koristili u Nišu u ulici Rajićevoj, policija je pronašla ukupno 19 paketa raznih narkotika. Policija je pronašla 63,90 grama heroina, izvesnu količinu marihuane i 35 trodona.

Narkotici su bili namenjeni daljoj uličnoj prodaji. 

Osumnjičenima je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 48 sati.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog proizvodnje i prodaje narkotika

Izvor: NTV.rs, 17.Jan.2014

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapsili su Nenada R.(27) iz Niške banje i Milana I. (38) iz Niša.. Kod osumnjičenih, za koje se sumnja da se bave prodajom narkotika na području Niša i u stanu koji su koristili u Nišu u ulici...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.