Uhapšeni Piroćanci koji su krijumčarili migrante

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Piroćanci koji su krijumčarili migrante

Zbog sumnje da su organizovali krijumčarenje 14 nelegalnih migranata, uhapšeno je 5 Piroćanaca, saopštava pirotska policija. Određen je im je pritvor do 30 dana.

Uhapšeni su 29-godišnji T.J, 31-godišnji Ž.Đ, 32-godišnji N.T, 35-godišnji B.M. i 22-godišnji B.N, svi iz Pirota, navode iz policije. Konkretan slučaj krijumčarenja četrnaestorice migranata dogodio se u februaru, kada je uhapšen vozač u čijem automobilu su pronađeni migranti. Ipak, policija sumnja da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << petorici uhapšenih ovo nije prvi put.

Postoje osnovi sumnje da su oni u prethodnom periodu učestvovali u organizovanju krijumčarenja i drugih iregularnih migranata - saopštavaju iz policije.

Krivično delo koje im se stavlja na teret, kako kažu iz policije, jeste nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, a osumnjičeni su privedeni višem javnom tužiocu u Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.