Uhapšen zbog pretnji prodavačici

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pretnji prodavačici

Nakon što je danima ulazio u prodavnicu u Kuršumliji i svakodnevno pretio prodavačici koja tvrdi da ga ne poznaje, policija je uhapsila 59-godišnjeg muškarca iz Beograda.

Prema saznanjima "Južnih vesti“, P. Ž. je u prodavnici mešovite robe ponekad samo verbalno pretio prodavačici, dok je nekad zamahivao rukom ka njoj, nakon čega ga je preplašena žena prijavila policiji.

Njemu se na teret stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti, a nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je pretio prodavačici

Izvor: Blic, 25.Jun.2015

KURŠUMLIJA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su P. Ž. (59) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti...Prema podacima iz policije sumnja se da je P.Ž. 23. pre dva dana pretio prodavačici u jednoj radnji u Kuršumliji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.