Uhapšen zbog zloupotrebe položaja u Frikomu

Izvor: RTS, 27.Dec.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog zloupotrebe položaja u "Frikomu"

Vojislav Ž. iz Valjeva uhapšen zbog zloupotrebe službenog položaja. Sumnja se da je uhapšeni protivpravno prisvojio najmenje 32 miliona dinara na štetu kompanije "Frikom".

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su Vojislava Ž. (43) iz Valjeva zbog zloupotrebe službenog položaja, čime je protivpravno prisvojio najmenje 32 miliona dinara na štetu kompanije "Frikom".

Uhapšeni Vojislav Ž. sumnjiči se da je od maja 2009. do septembra 2012. godine zloupotrebio položaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odgovornog lica u prodajnom centru "Frikoma" u Šapcu, tako što je iz blagajne prisvajao novac koji potiče od gotovinske prodaje proizvoda te firme.

Da bi prikrio manjak on je radnicima knjigovodstva nalagao da sačinjavaju fiktivne dokumentacije o navodnoj reprezentaciji "Frikomovih" proizvoda.

Dosadašnjim proverama pripadnika policije sumnja se da je uhapšeni protivpravno prisvojio ne manje od 32 miliona dinara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policijsko zadržavanje za direktora Centra za socijalni rad

Izvor: juGmedia, 28.Dec.2012, 16:18

ŽITORAĐA -  Stevanu Kostiću , direktoru Centra za socijalni rad u Žitorađi određen je pritvor do 48 sati, zbog zloupotrebe službenog položaja.Prema nepotvrđenim informacijama on se tereti za zloupotrebu novca namenjenog socijalnoj pomoći , čime je naneo štetu od oko 1,5 miliona dinara...Istraga,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.